Een iPhone gebruik jij natuurlijk niet alleen om te appen, te bellen of om een fotootje te maken. Soms is een beetje vermaak ook wel zo leuk, bijvoorbeeld met een leuke game. Of je nu op Pokémon wil jagen of de vorm van een insect aanneemt en op zoek gaat naar voedsel. Bekijk hieronder de vijf leukste games voor op de iPhone, deze zijn allemaal in 2018 uitgekomen en dus splinternieuw!

Nummer 1: Suzy Cube

Super Mario bleek een wereldwijd succes en Suzy Cube doet daar wel enigszins aan denken. De makers hebben het populaire spel van Nintendo als voorbeeld genomen en dat is prima gelukt. De bediening zit geweldig in elkaar, het is hartstikke simpel, effectief en betrouwbaar. Spring vooruit, bereik de volgende levels en verzamel de altijd handige power-ups.

Nummer 2: Paperbark

Neem de vorm aan van een wombat en speel mee op de applicatie Paperbark. Jij bent een beetje hongerig en besluit om in de natuurrijke omgeving op zoek te gaan naar wat te eten. Gemakkelijk is dit niet, want andere kwaadaardige insecten moeten worden ontweken. Jij neemt met deze game een kijkje in de Australische natuur en de gevaren die daar op de loer liggen. Echt uitdagend is het overigens niet, meer ontspannend.

Nummer 3: Pokémon Quest

Pokémon nam enkele jaren terug de wereld weer helemaal over, de hype was enorm. Hoewel dat nu wel wat minder is geworden kunnen de liefhebbers toch genieten van een nieuwe Pokémon applicatie. In Pokémon Quest bevind jij jezelf op een eiland, samen met de Pokémon die je hebt gevangen. Deze worden zo nu en dan door andere Pokémon aangevallen en dan zal het gevecht moeten worden aangegaan. Groei in levels en geniet vooral van deze prachtige applicatie.