In 2018 zijn er diverse geweldige nieuwe games uitgekomen die voor uren aan speelplezier hebben gezorgd. Een jaar eerder konden wij ons al vermaken met de absolute hits als Destiny 2, Horizon Zero Dawn en natuurlijk Call of Duty: WWII. Maar in 2018 werd daar nog een schepje bovenop gedaan. Bekijk hieronder onze top 5 nieuwe PS4 games in het jaar 2018!

Nummer 1: Red Dead Redemption 2

De eerste release van Red Dead Redemption bleek al een enorm succes. Het was dan ook wachten op een vervolg en de maker Rockstar liet even op zich wachten. In 2018 mochten wij dan toch eindelijk de nieuwe Red Dead Redemption 2 spelen, misschien wel het beste western spel ooit gemaakt.

Nummer 2: Far Cry 5

Far Cry bracht alweer zijn vijfde versie uit en opnieuw was het een schot in de roos. Ditmaal konden de spelers gebruik maken van moderne wapens en splinternieuwe voertuigen. Liefhebbers van run and gun shooter games moeten Far Cry 5 beslist in huis halen. Het doel is om Amerika te bevrijden van verschillende cultgroepen die de wereld in zijn greep houden.

Nummer 3: A Way Out

A Way Out is een relatief uniek spel in deze lijst, simpelweg omdat het wel samen met andere spelers gespeeld moet worden. Het doel is om uit een zwaar beveiligde gevangenis te ontsnappen en de politie ook buiten de muren van de gevangenis te slim af te zijn. Een goede samenwerking met een andere speler kan al een wereld van verschil maken.

Nummer 4: The Crew 2

De gehele wereld is in The Crew 2 omgetoverd in een immens grote racebaan. Racen kan zowel in de lucht, op de grond als in het water. Niks is te gek en alles kan! Geniet van de vrijheid in dit bijzonder vermakelijk spel en ontsnap uit de dagelijks sleur.

Nummer 5: God Of War

In de game God Of War kan jij jezelf even lekker uitleven en alles aan gort slaan. Mep jezelf door de levels heen en bereik het einde. Kan jij God Of War in een recordtijd uitspelen?